Brazílie - itinerář leden 2027 15 dní

Založil(a) před měs Gigo15 ve fóru Co vidět a navštívit

61 reakcí

Libor_S napsal(a):

Ostrov Boipeba jsem měl tehdy doporučený od cestovatelů, co tam zrovna byli, ale bohužel jsem neměl čas. Doprava s přestupy zabere dost času, takže to chce min. 2 noci viz info od AI. Navštívil jsem krásnou pláž s minimem lidí Imbassaí a cestou zpět i populární Praia do Forte.

Děkuji.
Ostrov Boipeba je přece jenom dál od Salvadoru. 

Pláž Imbassaí je dostupnější ze Salvadoru:
Děkuji za tip.

0 Citovat

cali napsal(a):

Budu tam začátkem listopadu, podám raport...

Děkuji předem.

Já mám Brazílii v lednu 2027.

0 Citovat

Taky budu netrpělivě čekat. V Únoru nás čeká Recife-Rio-Foz de Iguazu-Recife na 14 dní.

0 Citovat

Pokud zacatkem unora 2027, pak se nabizi nejen navsteva sambodromu v Riu, ale take karnevalu v Olinde a v Recife. Tam byva nejvetsi blok Sveta (bloco "Galo da Madrugada"), jez cita az milion ucastniku.

Samozrejme i plaze v tomto state Pernambuco jsou vyhlasene.

0 Citovat

Gigo15 napsal(a):

Pláž Imbassaí je dostupnější ze Salvadoru:
Děkuji za tip.

Jel jsem tam busem a pak jsem šel 2 km přes vesnici Imbassaí pěšky (asi by šlo použít taxi) na jižní okraj, kde je ústí malá řeka do oceánu (závěr se dá projet na loďce mezi mangrovy). Vytváří u pláže jezírko s teplou vodou, kde se dá taky koupat. V období sucha (což leden je) teče voda z jezírka do oceánu pod pískem. Severně od vesnice je resort, tak je lepší jít na jih, kde bude minimum lidí.

1 Citovat

Kedy začnete reálne plánovať? Ja sa stále nejak zdráham, no letenky držia už viac ako mesiac 

0 Citovat

Na německém fóru píší, že Iberia se vyjádřila v tom smyslu, že letenky uzná. Odkazují se na emailovou komunikace mezi Trip.com a Iberia.

Já už začínám plánovat. Ubytování přes Booking.com vždy s bezplatným stornem ubytování. Mám cestu do Brazílie v lednu 2027, to je hlavní sezóna, místní mají prázdniny a je to doba před karnevalem.

1 Citovat
To by bylo fajn, nicméně jeste počkám do Vánoc, mam to az v březnu
0 Citovat

Mě už přišla první změna času FOR - MAD

0 Citovat

A dali ti možnosť to trochu pozmeniť? Ja dúfam, že nám posunú let a budem môcť zmeniť odlet z LIN na ARN.

0 Citovat

My měli změnu času o 5min MAD-REC a routing změnit nešlo. 

0 Citovat

Já mám FOR - MAD - BER a místo přestupu 1,5 hodiny mám 3,5. Takže to nemá vliv na přílet do Berlína. Změnu můžu jen odsouhlasit, ne změnit. 

2
61 reakcí